top

Нова палітра кольорів Blanco 2023

 У 2023 році палітра кольорів Blanco поповнилася двома новими трендовими забарвленнями Silgranit вулканічний сірий і ніжний білий, а деякі відтінки стали архівними та виводяться з асортименту. Нова палітра зі змінами нижче на малюнку.


Blanco вулканічний сірий - колір землі.


 Вулканічний сірий задає тон у дизайні та популярний для меблів та фурнітури, а тепер і для сантехніки BLANCO. Елегантний класичний колір привносить на кухню ауру природного тепла і в той же час завдяки м'якому, нейтральному та потужному вигляду вулканічний сірий надає кожній кухні характеру. Поверхні Silgranit® в новому модному кольорі мають легку текстуру для природного вигляду і приємного відчуття. Тонкі відтінки коричневого, ледь помітні, але присутні у своєму ефекті, надають ніжної земної гармонії благородному сірому тону. Елегантний сірий поєднується з широким діапазоном стилів кухонь, від сучасного до індустріального чи заміського стилю.

  Мийки Blanco із Silgranit та змішувачі Blanco відмінно доповнять один одного в новому модному кольорі вже представлені в магазині blanco-ua.com.ua Всі вироби об'єднуються не тільки у функціональний блок, а й утворюють оптичний блок: у Complete Look все виглядає так, ніби це було зроблено з одного шматка. Для абсолютної кухні мрії, де кожен елемент ідеально поєднується з іншим до вбудованого дозатора миючого засобу.
  Захоплююче поєднання: вулканічний сірий з чорними або металевими поверхнями
 Вулканічний сірий не тільки сам по собі красиво виглядає. У команді природний теплий колірний тон ще більше перевершує сам себе. У поєднанні з металевими поверхнями, такими як шліфована нержавіюча сталь або атласне золото, сірий основний тон закладає основу для прекрасної позачасової взаємодії тонких контрастів. Також вигідно та елегантно виглядає у поєднанні з чорними матовими елементами на кухні.

Blanco ніжний білий - природний світлий.


   Теплий і природний новий ніжно-білий колір від BLANCO розкриває особливо позитивну атмосферу. Мийки Blanco Silgranit та фурнітура Silgranit у ніжному білому кольорі відкривають безліч нових перспектив для дизайну різноманітних кухонь. Відтінки світло-сірого та натурального бежевого кольору разом із структурою поверхні Silgranit® посилюють ефект хорошого самопочуття.
   Blanco ніжний білий поєднує гарний дизайн з гарним смаком і підходить для багатьох модних стилів кухні: від сучасного до скандинавського, сучасного стилю кантрі та заміського будинку до класичного та традиційного. Завдяки новому відтінку кольорів створюються ідеальні комбінації мийки і змішувача BLANCO. Ніжний білий колір гармонійно поєднується з усіма елементами. Різноманітність комбінацій величезна. Цей колір розкриває своє тепле та природне сяйво разом із металевими поверхнями з хрому, нержавіючої сталі або нового сатинового золота. Незалежно від того, гармонійний або насичений контрастом, приємний колір забезпечує чарівні моменти, які змушують вас ще більше бажати ідеальної кухні.

Переглядів: 449

Дата: Середа, 22 Лютого 2023